Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Keresés fuzvolgy.nagykar.hu-n (Google)

Üdvözöljük Fűzvölgy kistérségi honlapján!Kitől és mikorra kérhetek könyvtári szolgáltatást, dokumentumot?

Fűzvölgy Zala megyei település, a nagykanizsai kistérséghez tartozik.
Ezt a honlapot a település könyvtárával való együttműködésben a Halis István Városi Könyvtár hozta létre, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása finanszírozza a mozgókönyvtári ellátás keretében.Fűzvölgy ÉPÍTETT, SZELLEMI és TERMÉSZETI értékei


A honlaptartalmakat a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása megbízásából a Halis István Városi Könyvtár az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közkincs (KÖZKINCS k2-07-243/NYD07. számú) pályázati forrásából.
A településről szóló internetes tartalmakat a tematikus linktárban írtuk le és rendszereztük. A munka során a Fűzvölgyről adatokat közlő fontos kézikönyvek, lexikonok, helyismereti munkák tartalmát – köztük angol és német nyelvű ismertetőket – digitálisan is elérhetővé tettük, mégpedig a www.nagykar.hu honlapcsaládban (olvasnivaló Fűzvölgyről) alkalmazott, az eredeti dokumentum képét is tartalmazó formában. A megvalósítás során a, a településen élő lakosokat is bevontuk, oktattuk, hogy részt vehessenek a honlaptartalmak gyarapításában, gondozásában. Tartalmas időtöltést kívánunk!
Honlapgazda: Perényi Gabriella